Menu

Kom ook werken voor het grootste hotel van de Benelux!

Drie gebouwen, 680 kamers, diverse restaurants, een Spa, een Skybar en een vliegtuig in de tuin! Maak onderdeel uit van het team dat onze gasten een topverblijf bezorgt! Jij investeert in onze gasten en wij investeren in jou zoals trainingen, leuke activiteiten, goede arbeidsvoorwaarden en korting op hotelovernachtingen en vakanties!

Wist je dat…?

We hebben vacatures openstaan op verschillende posities. Zit er nu niets voor je bij, stuur dan een open sollicitatie. Voor goede, enthousiaste kandidaten hebben wij altijd plaats!

Activiteit

Kom ook werken voor het grootste hotel van de Benelux!

Ook zo benieuwd hoe onze Boeing 747 er van binnen uit ziet? Kom kijken op 21 mei! We nodigen je ook van harte uit in onze Skybar voor een drankje en een hapje. We vertellen je graag alles over ons hotel en hoe het is om bij ons te werken.

Geef je op voor een rondleiding in de Boeing 747 en ons hotel. Ieder uur verzorgen we een ronde! Je bent welkom tussen 13:00 – 18:00 uur. Je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis, bij afscheid ontvang je onze fantastische Corendon goodiebag!  

Tot 21 mei!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Corendon Village Hotel en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

F&B Host

Guest relations officer

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Cindy Kasanmoeseni (HR Manager): cindy.kasanmoeseni@corendon.nl of 06-21300282