Menu

Waan je in de wereld van koffie!

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd, gedreven en internationaal team van hotelprofessionals, dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan? Kom en ontdek Crowne Plaza Amsterdam – South!

Omringd door wolkenkrabbers op de bruisende Zuidas, ligt Hotel Crowne Plaza Amsterdam –  South. De Zuidas is is hét snelstgroeiende zakendistrict van Nederland met een sterk internatonaal karakter. Met Schiphol en het centrum op slechts enkele minuten afstand is het een van de best gesitueerde hotels van Amsterdam voor zowel zakelijke gasten als toeristen.

Wist je dat?

Crowne Plaza Amsterdam – South is een onderdeel van IHG. IHG heeft ruim 5500 hotels wereldwijd. In Amsterdam zijn o.a. Kimpton De Witt, Intercontinental Amstel hotel, QO en Crowne Plaza Amsterdam – South onderdeel van de keten. Op deze dag willen we je de gelegenheid geven bij alle 4 de hotels een kijke te nemen om te zien of en van onze hotel of uberhaupt de horeca in jou toekomst beeld past.

Activiteit

Waan je in de wereld van de koffie en gastvrijheid

Leer de fijne kneepjes van het Barista vak tijdens onze unieke Barista Training! Onze baristahelden zijn erg enthousiast om je meer te vertellen over het bijzondere verhaal achter ons koffiemerk “Moyee”. Natuurlijk neem je ook zelf plaats achter de espressomachine en leer je de techniek om de mooiste espresso’s en cappuccino’s te maken. Aan het einde van de workshop ken je de geheimen achter de perfecte melkschuim en maak je een gezellig praatje met diverse collegae.  Gedurende de dag staan afdelingshoofden en diverse collegae klaar om je te laten ervaren hoe geweldig ons vak is..

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Crowne Plaza Amsterdam – South en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Chef de Partie

Allround F&B

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Petra Tesselaar (Human Resources Manager): Petra.Tesselaar@ihg.com of +20 5043666