Menu

One day experience at Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht is een 4* hotel gelegen aan de maas. Het hotel behoort tot de internationale hotelketen IHG en dat biedt medewerkers de kans om door te groeien binnen deze keten. Daarnaast zijn er veel interne trainingsmogelijkheden aanwezig. Elk jaar organiseert Crowne Plaza Maastricht de IHG celebrate service week, dit is een week waarin ons hardwerkend personeel in het zonnetje wordt gezet. Samen met 130 collega’s, werken we er iedere dag weer aan om het aan onze gasten niets te laten ontbreken, en dat doen we met heel veel plezier! Crowne Plaza heeft veel interne leermeesters en is daarom de ultieme stageplek voor stagiaires.

Crowne Plaza Maastricht beschikt over 174 hotelkamers, 9 conferentiezalen, een eigen hotelbar en een culinair restaurant ‘de Mangerie’.
Service, gastgerichtheid, vakbekwaamheid, vriendelijk personeel en constante kwaliteit van ons product en onze dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Wist je dat?

Sinds april 2019 heeft Crowne Plaza Maastricht een geheel vernieuwd terras met meer dan 150 zitplaatsen waar u geniet van het prachtige uitzicht over de maas en de meest heerlijke gerechten bereidt door ons keukenteam. Verder wordt er druk gewerkt aan 30 nieuwe kamers en een fitness die zullen spoedig geopend zullen worden

Onze activiteit

Workshop kook je eigen gerecht

We verwelkomen de deelnemers met koffie/thee en wat lekkers. Daarna zullen we een presentatie geven over de keten IHG, Crowne Plaza Maastricht en de werkmogelijkheden binnen ons hotel. De nationale horeca dag wordt vervolgd door een rondleiding binnen ons hotel, we zullen de deelnemers een kijkje laten nemen in onze hotelkamers, restaurant, bar en vergaderzalen. Als afsluiting zullen de deelnemers samen met chef Remy een bijzonder gerecht bereiden, uiteraard mogen ze dit later zelf proeven.

Het programma zal van 13:00 uur tot +/- 16:00 uur duren.

Ben je benieuwd hoe het is om in ons internationale hotel te werken? Meld je dan aan voor onze activiteit!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Crowne Plaza Maatricht en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker F&B en medewerker Housekeeping

Bekijk hier alvast onze vacatures

Contactinformatie

Crowne Plaza Maastricht

Kirsten Smits

Tel: 043-3509186

E-mail: kirsten.smits@cp-maastricht.nl of hr@cp-maastricht.nl