Menu

Een kijkje in de keuken van het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen zich bijzonder voelt!

Met grote winkels in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht is de Bijenkorf niet weg te denken uit de winkelstraten. Onze grootste wens? Dat de Bijenkorf het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis is waar iedereen zich bijzonder voelt. We zien onze klanten als gasten en handelen vanuit intrinsieke motivatie om onze gasten van dienst te zijn en hun verwachtingen te overtreffen. Dit gevoel willen we realiseren samen met onze 2.800 collega’s: hiervan werken er 2.400 op de winkelvloer en nog eens 400 versterken ons vanaf het Amsterdamse hoofdkantoor. Daarnaast zijn er nog zo’n 2000 mensen die bij onze merken werken.

De Bijenkorf heeft verschillende Food concepten. Onze eigen Meesterbanketbakker, Restaurant The Kitchen, Restaurant La Ruche, Coolsingel Café, Piazza Café, City Café en binnenkort opent onze eerste cocktailbar in Amsterdam: Bar Isaac’s.


Wist je dat?

Werken bij de Bijenkorf betekent ook werken aan jezelf. Wij bieden talloze collectieve en individuele opleidingen en trainingen, zowel intern als extern en zowel online als offline. We bieden training on the job, maar we hebben ook een eigen opleidingslocatie en Learning & Development team.

Ook zijn we afgelopen jaar gecertificeerd door Top Employer Institute.

Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Klik dan hier

Of mail naar:

Sollicitanten@debijenkorf.nl