Menu

Wij zoeken enthousiaste seizoensmedewerkers en/of parttime medewerkers

Bij de Budde in Nijverdal doen we er alles aan om je een Happy Day te bezorgen! We laten je genieten van heerlijke gerechten uit onze Amerikaanse keuken. Onze Amerikaanse keuken bestaat uit gerechten die geïnspireerd zijn uit de verschillende staten van Amerika. Mooie, moderne gerechten met een knipoog naar de Amerikaanse keuken. We schenken verrassende en speciale dranken.  Sit back, relaxt en laat je verwennen door ons vrolijke team. De Budde voor Lunch, Diner, Borrelen en het organiseren van je eigen feest! Altijd Happy Days bij de Budde!

In de keuken van de Budde combineren we lokaal met internationaal. De gerechten die wij serveren bereiden we namelijk met streekproducten van kwaliteit, aan de hand van Amerikaans/Internationaal recept. Om er nog een schepje boven op te doen; onze koks geven aan deze top combinatie hun eigen overheerlijke draai. Daar word je toch Happy van!

Wist je dat?

Elk jaar organiseren wij Budde Beach op ons eigen terrein. Vijf weekenden lang van juli t/m augustus een strandevenement. Lekker met de voetjes in het zand, elk weekend live-muziek en lekkere drankjes en eten.

Activiteit

Maak je eigen persoonlijke cocktail en wie weet komt die op onze cocktailkaart

Je gaat een heerlijke (non)alcoholische cocktail maken die vertelt hoe jij bent en waarom jij vindt dat dit een lekkere cocktail is. Wij hebben allerlei cocktailattributen in huis en zorgen voor ruim aanbod aan ingrediënten. Aan jou de taak dus om op een interactieve wijze jezelf te presenteren.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar De Budde en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Gastheer of Gastvrouw

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Annelot van Buren: annelot@debudde.nl of 0548-612250