Menu

Ben jij opzoek naar een baan bij het mooiste hotel aan de Nederlandse kust waarbij je je nooit verveeld en samen met je collega’s de gasten een onvergetelijke dag bezorgd?! Twijfel dan niet langer, en join the team!

De Hotels van Oranje bestaan uit het comfortabele Beach Hotel Noordwijk, privé Villa het ‘Witte Huis’ en het luxueuze Hotel van Oranje, Autograph Collection® en onderscheiden zich door ‘service without limits De Hotels van Oranje is een uniek hotel concept waardoor het onderdeel is van de Marriott Autograph collection. Met 350 medewerkers zorgen wij iedere dag weer voor een unieke gastbeleving.  Niet voor niets noemen wij ons de Oranje Family. Dit is ontstaan omdat ‘no matter what’ we altijd voor elkaar klaar staan en samen als één team opereren.

Wist je dat?

Als je werkzaam bent bij de Hotels van Oranje zijn er natuurlijk verschillende voordelen waar je voor in aanmerking komt. Zo hebben we elke week les van onze personal trainer, ontvang je 20 % korting indien je gebruik maakt van een van onze 5! Restaurants of ons beauty center. Mag je gratis gebruik maken van het zwembad. En niet geheel onbelangrijk, bieden wij verschillende kansen om de juiste trainingen te volgen en door te groeien. Zo hebben wij verschillende training formats waarmee we onze medewerkers opleiden. We hebben een opleidingsprogramma; de Oranje Academy waarin we operationeel leidinggevenden opleiden maar ook Koks die reeds klaar zijn met hun studie maar toch willen blijven leren en ontwikkelen.

Activiteit

Creëer samen met onze barman de perfecte cocktail!

Samen met onze barman kun je bij de Hotels van Oranje leren hoe je de perfecte cocktail maakt. Van een klassieke Margarita tot een overheerlijke Long Island, het is helemaal jouw keuze! Leer hoe je creatief kunt omgaan met ingrediënten om zo de perfecte cocktail te creëren!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar De Hotels van Oranje en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Allround F&B Medewerker

Supervisor Beachclub O.

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Pamela Koelemans: p.koelemans@hotelsvanoranje.nl of 0713676828