Menu

Freaky view, join the happy few: Who makes the most freaky shake?

Gelegen in het hart van het historische stadscentrum, pal naast het Centraal Station, biedt DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station prachtige uitzichten en buitengewone service.

Het hotel bestaat uit 557 kamers, inclusief 49 fantastische suites en 3 daktuinen. City Café, Lobby Bar en ons Starbucks filiaal zijn geweldige hot spots in de stad. De eerste verdieping biedt een uitgebreide galerie welke 15 flexibele vergaderzalen herbergt. Op de bovenste verdieping bevindt zich de indrukwekkende SkyLounge met een spectaculaire daktuin en barbecue terras, waar een adembenemend uitzicht over Amsterdam en het IJ genoten kan worden.

Wist je dat?

Wij nemen onze werknemers niet aan op CV, maar op hun persoonlijkheid. Je kunt ons een WhatsApp sturen naar: 06-25588458

Activiteit

Freaky view, join the happy few: Who makes the most freaky shake?

Op dinsdag 21 mei van 14.00 uur tot 19.00 uur is het Nationale Techniekdag en kun je bij ons in SkyLounge Amsterdam je eigen DoubleTree by Hilton freakshake maken. Onze chefs helpen je om de perfecte freakshake te creeëren met ingrediënten zoals natuurlijk onze signature DoubleTree by Hilton Cookie en nog veel meer lekkers. Geniet van de freaky-view over Amsterdam, de shakes en de gezelligheid tijdens deze middag. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Food and Beverage

Guest Experience Manager

Wij nemen onze werknemers niet aan op CV, maar op hun persoonlijkheid. Je kunt ons een WhatsApp sturen naar: 06-25588458 of mailen naar jennifer.seib@hilton.com