Menu

Het Doubletree WOW effect!

Gelegen op een oude scheepswerf, op de oever van ’t IJ in Amsterdam Noord ligt het prachtige Doubletree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf met een comfortabel, boetiek stijl uitstraling. Het hotel telt 88 kamers waarvan de meeste met een prachtig uitzicht over ’t IJ. Ons restaurant Brooklyn is een echte ontmoetingsplek voor Noord. Niet alleen gezellig voor lunch of diner maar een ontspannen werkplek voor korte besprekingen of een groepsoverleg van bedrijven in de buurt. Ons team streeft er naar de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en een uitstekende service te bieden. Wij verrassen onze gasten doordat wij oprecht en betrokken zijn.

Wist je dat?

Op het terrein aan de noordzijde van het IJ huisde namelijk ooit de grootste scheepwerf ter wereld. In de na-oorlogse tijd van toenemende welvaart groeide de ‘Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij’ uit tot een gigantische producent van voornamelijk vrachtschepen en tankers. In de jaren ’80 ging de NDSM echter failliet. Het bedrijf liet een verlaten stad van beton en staal achter.

Na een periode van verval werden veel van de leegstaande panden gekraakt. Nadat ook de gemeente ging samenwerken met deze nieuwe bewoners kon de creativiteit rijkelijk vloeien. En zoals het kunstenaars betaamt, werd het lege canvas van de buurt beschilderd tot een opwindend underground gebied. Nu is NDSM een stoere culturele broedplaats waar start-ups en creatievelingen de vrijheid vinden, en een sfeer hangt die doet denken aan Brooklyn, of Kreuzberg in Berlijn.

Activiteit

How to WOW your guests challenge!

Denk jij te weten hoe je in verschillende situaties een WOW moment kunt creëren voor een gast?  Of wil je hier meer over leren? Neem dan deel aan onze ‘How to WOW your guests challenge’.  De winnaar van de challenge ontvangt een voucher voor een lunch voor 2 personen inclusief een fles huiswijn bij Restaurant Brooklyn.

Onder begeleiding van onze Front Office Manager zult u uitgedaagd worden WOW momenten voor gasten te bedenken aan de hand van een tiental scenarios. De gene met de meest unieke en realistische WOW momenten is de winnaar van onze challenge. Aan de hand van praktijk voorbeelden uit het hotel zal de Front Office Manager jullie proberen te stimuleren om ‘out of the box’ te denken en te verrassen. Tevens zullen er rondleidingen door het hotel worden gegeven zodat u het hotel en haar prachtige uitzicht kunt ontdekken!

Onze activiteit vind plaats van 11:00 tot 15:00.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Chef de parti – Full Time

Eerste medewerker bediening – Full Time

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Tom Rademaker (Front Office Manager): tom.radedemaker@hilton.com