Menu

Kom langs bij het iconische Grand Hotel Amrâth Kurhaus           

Grand Hotel Amrâth Kurhaus is gevestigd aan de kust van Scheveningen. De oorsprong van het Kurhaus ligt in het jaar 1818, de indrukwekkende Kurzaal is altijd intact gebleven. Het hotel beschikt over 265 kamers, waarvan 8 riante suites, 9 vergader- en evenementzalen, een restaurant, terras en een Spa & Beauty.

Wist je dat?

Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een luxe vijfsterren hotel dat dienstverlening, stijl en service hoog in het vaandel heeft staan. Het hotel biedt een ruime keuze aan 265 elegante gastenverblijven. Bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus zijn onze medewerkers ons meest gewaardeerde bezit.

Activiteit

Neem een kijkje in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus en ontdek wat er allemaal te beleven valt

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus opent haar deuren voor jou! Wil jij altijd al een keer binnen kijken in het Kurhaus, ben jij op zoek naar een baan in de hotellerie of wil je inspiratie op doen voor je volgende evenement? Dan ben je van harte welkom op onze fair!
Deze fair vindt plaats tussen 14.00 uur tot 18.00 uur in de majestueuze Kurzaal. Op de fair kun je bij de verschillende stands de facetten van het Kurhaus ontdekken. Zo hebben wij een stand met onze HR manager die je alles kan vertellen over onze vacatures, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in contact te komen met onze sales en event managers of onze housekeeping manager.

Zien we je dan?

Speciale actie

Het Kurhaus echt ervaren? Blijf een nachtje slapen! Speciaal voor de Nationale Horeca Dag kunt u voor een gereduceerd tarief bij ons overnachten.

Voor €139,- inclusief ontbijt op basis van 1 persoon overnacht u bij ons op 20 of 21 mei. 
Komt u met 2 personen? Betaal €10,- extra en geniet samen van alles wat het Kurhaus te bieden heeft.

Reserveren kan via sales@amrathkurhaus.com

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het Grand Hotel Amrâth Kurhaus en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Housekeeping medewerker

Front Office medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Tessa Bodenstaff: t.bodenstaff@amrathkurhaus.com of 070-4162778