Menu

We are Hilton. We are Hospitality.

Werken bij Hampton by Hilton is niet alleen maar werken. Wij zijn een kleinschalig hotel met een duidelijk doel: Hospitality. Wij noemen dit niet Hospitality maar hebben een eigen naam gegeven aan onze bedrijfscultuur: Hamptonality. Bij Hamptonality kun je denken aan woorden als HAPPY, SMILE, en FUN. Dit zijn de eigenschappen die wij zoeken in ons personeel. Uiteraard zijn er genoeg momenten om serieus te werk te gaan, maar door onze Hamptonality in te zetten zorgen wij dat onze gasten een meer dan geweldige tijd hebben in ons hotel. Een home-away-from-home ervaring is wat wij onze gasten willen geven, van een persoonlijke check in, een praatje aan de bar tot het delen van mooie ervaringen tijdens het ontbijt.

Wist je dat?

Er zijn slechts 15 plaasten beschikbaar voor onze activiteit!

Activiteit

Wie maakt de lekkerste pizza?

Heb je altijd al eens een pizza willen bakken? Of wil je graag proeven hoe anderen een lekkere pizza maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen je mee in de wereld van ons Hampton concept waarbij wij samen met jou een zelf samengesteld pizza zullen maken in onze mooie rode oven. Wil je daarna je eigen pizza proeven? Dat kan uiteraard onder het genot van een frisje, koffie of thee. Wil je dan ook nog een kijkje achter de schermen nemen in ons hotel zelf? Daar is uiteraard ruimte en tijd voor. Wij hopen je te mogen verwelkomen op 21 mei tussen 13.00 en 15.00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Hampton by Hilton Amsterdam Centre East en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Ontbijtmedewerker part time

Front Office Medewerker part time/ full time

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Manon Klok (Hotel Manager): manon.klok@hilton.com