Menu

We are Happy to meet you

Over Happy Italy

Happy Italy is een snelgroeiende restaurantformule met momenteel 18 vestigingen. Ook openen we dit jaar meerdere Happy Italy vestigingen in Nederland.

Happy Italy, staat bekend om een gevarieerde Italiaanse kaart, gerechten bereid van smakelijke verse producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Je geniet er dagelijks van een lekkere grote pizza, heerlijke pasta, frisse salade of een echt Italiaans broodje. De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service dragen bij aan een optimale beleving voor de gasten en maken Happy Italy de ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie. 

Daarom is Happy Italy altijd opzoek naar daadkrachtige en enthousiaste medewerkers die mee wilt groeien met Happy Italy!

Everything to make you HAPPY!

Activiteit

Altijd al eens willen weten hoe een dag van een aanvoerder of een serviceheld er uit ziet bij Happy Italy?

Ervaar het tijdens de Nationale Techniekdag en maak gelijk kennis met onze Happy medewerkers.

Op deze opendag laten we je alles zien en mag je ons alles vragen.

Graag geven we je op 21 mei een rondleiding door onze Happy Italy vestiging.

Om 12.00 uur starten we met een kennismaking, vervolgens geven wij jullie een kijkje achter de schermen tijdens een uitgebreide rondleiding.

Wij willen je graag ontmoeten en vooral met je praten, over je ambities, je passie, je ideeën en vooral over de dingen die je blij maken.

Meld je direct aan en ervaar zelf het echte Happy gevoel.

Everything to make you Happy