Menu

Kom bij ons langs voor een Barista, Cocktail of Kook workshop tijdens de Nationale Techniekdag op dinsdag 21 mei tussen 16.00 en 20.00 uur.

Het Holiday Inn is een van de meest toonaangevende hotelmerken over de wereld. Bij hotels van het Holiday Inn is er plek om te relaxen en te socializen, of je nu op reis bent met familie of op zakenreis. Holiday Inn streeft ernaar om jouw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is waar we het voor, doen iedere dag!

Op 19 mei 2014 werd het 4 sterrenhotel Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers geopend met 120 kamers, 17 etages en 1000m² aan vergaderruimte. Het hotel is erg goed te bereiken; het ligt namelijk met 650 meter op loopafstand van het trein- en metrostation Bijlmer Arena. HI Arena Towers ontving over het 2016 een Guest Review award van booking.com met een welverdiende 8.4. Met de Amsterdam Arena, AFAS Live, de Ziggo Dome en het Arena Park in de buurt, kent het hotel een divers aanbod aan gasten. Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers deelt het dak met Holiday Inn Amsterdam Express – Arena Towers. Het Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers telt 323 kamers. Dit zorgt ervoor dat jij verbonden bent met twee top hotels in het Arenagebied!

Holiday Inn en Holiday Inn Express maken onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG 5000 hotels in bijna 100 landen! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen biedt je genoeg kansen en uitdagingen!

Wist je dat?

Het hotel Holiday Inn Amsterdam Arena Towers behoort tot het portfolio van The Vincent Hotel Group. Dit is de overkoepelende organisatie dat in totaal 11 hotels, welke onder twee grote internationale ketens vallen (Hilton en IHG) en een stafafdeling (Support Office) bezit.

De core values van TVHG zijn: Teamwork, Vibrant, Honest en Growth. Dit zijn waarden die ontzetten belangrijk zijn binnen het bedrijf.

Indien je bij een van onze hotels werkzaam bent, kun je soms ook bij een ander hotel van onze groep aan de slag. Hierdoor krijg je de kans om jouw kennis te verbreden en ervaring op te doen in meerdere hotels.

Daarnaast worden er veel trainingen georganiseerd. Als je start bij TVHG neem je eerst deel aan de TVHG Welcome week. Tijdens deze week leer je het bedrijf beter kennen en zul je getraind worden op onder andere jouw kennis over de verschillende merken, Fire Life & Safety en Allergenen kennis.

Ook worden er jaarlijks twee grote feesten georganiseerd, het Summer event en het Kerstfeest. Deze feesten worden door HR georganiseerd voor alle 11 de hotels.

Doorgroeimogelijkheden zijn er vollop door bijvoorbeeld naar een groter hotel door te groeien of een andere functie binnen een ander hotel.

Activiteit

Cocktail workshop, Cooking workshop, Barista workshop

Altijd al een barista, cocktail of kookworkshop willen doen…? Dat kan bij ons! Je leert hoe je de beste Starbucks koffie kan maken of hoe je een cocktail moet shaken. Tevens kun je een uniek kijkje in de keuken krijgen door een kookworkshop te volgen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Holiday Inn Amsterdam Arena Towers & Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Front Office Supervisor

Duty Manager

Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Bekijk hier alvast onze topvacatures

Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Julia Janssen (HR Coordinator): 0208202440