Menu

Kom bij ons langs voor een Hotel Tour en een Meet&Greet met de General Manager! Sluit af met een oud hollandse tijdens de Nationale Techniekdag op dinsdag 21 mei tussen 16.00 en 20.00 uur.

Holiday Inn Express staat bekend om haar perfect verzorgde verblijf, waar men maar weinig zorgen kent. Met een snelle check in, een continentaal ontbijtbuffet, een goede nachtrust en een goede service streven wij ernaar om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat het reizen vereenvoudigd wordt. Holiday Inn Express is het select serviceconcept van het Holiday Inn. Dit betekent echter niet dat ons serviceniveau lager ligt. Sterker nog, doordat bij ons de nadruk ligt op efficiëntie, zijn wij op zoek naar mensen die in een relatief korte tijd onze gasten zich heel welkom kunnen laten voelen.

In april 2013 werd het Holiday Inn Express Arnhem geopend met 127 kamers. Het hotel ligt in het stadscentrum en op slechts 5 minuten lopen van het centraal station. Het hotel scoort 9.1 op Booking.com, beoordeeld door meer dan 2500 mensen! Het hotel is perfect voor zakelijke gasten, aangezien u binnen 10 minuten loopafstand het Park en het kantoor de Rijn bereikt. Een taxi brengt u in minder dan 10 minuten naar het GelreDome. Ook vakantiegangers zullen genieten van Arnhem omdat het natuur en kunst dichtbij biedt. Verder versterkt het hotel een parkeerplaats en stijlvolle vergaderruimte voor maximaal 8 personen, voorzien van wifi. Begin de dag goed met het ontbijt dat is inbegrepen in de ” Great Room ” met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Holiday Inn Express maakt onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG meer dan 5100 hotels in bijna 100 landen! Bij al deze hotels krijg je als IHG-er korting bij het boeken van hotelkamers! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen bied je genoeg kansen en uitdagingen!

Wist je dat?

Het hotel Holiday Inn Express Arnhem behoort tot het portfolio van The Vincent Hotel Group. Dit is de overkoepelende organisatie dat in totaal 11 hotels, welke onder twee grote internationale ketens vallen (Hilton en IHG) en een stafafdeling (Support Office) bezit.

De core values van TVHG zijn: Teamwork, Vibrant, Honest en Growth. Dit zijn waarden die ontzetten belangrijk zijn binnen het bedrijf.

Indien je bij een van onze hotels werkzaam bent, kun je soms ook bij een ander hotel van onze groep aan de slag. Hierdoor krijg je de kans om jouw kennis te verbreden en ervaring op te doen in meerdere hotels.

Daarnaast worden er veel trainingen georganiseerd. Als je start bij TVHG neem je eerst deel aan de TVHG Welcome week. Tijdens deze week leer je het bedrijf beter kennen en zul je getraind worden op onder andere jouw kennis over de verschillende merken, Fire Life & Safety en Allergenen kennis.

Ook worden er jaarlijks twee grote feesten georganiseerd, het Summer event en het Kerstfeest. Deze feesten worden door HR georganiseerd voor alle 11 de hotels.

Doorgroeimogelijkheden zijn er vollop door bijvoorbeeld naar een groter hotel door te groeien of een andere functie binnen een ander hotel.

Activiteit

Meet&Greet met General Manager, Hotel Tour, Oud hollandse spellen.

Stel al jouw hospitality vragen stellen aan onze General Manager tijdens de Meet&Greet. Ook zie je alles van het hotel, zowel voor als achter de schermen, tijdens de hotel tour. Tevens kun je afsluiten met wat Hollandse Spellen!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Holiday Inn Express Arnhem en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Receptioniste/ Bar – ontbijtmedewerker
Contactinformatie

Christian van Voorst (General Manager): 0610569629