Menu

In HCR De Kroon werken we samen aan een tevreden gast

Bij Hotel Café Restaurant De Kroon staat niet alleen de gast centraal, maar ook onze medewerk(st)ers. Samen werken we aan een goede en positieve werksfeer. In HCR De Kroon vinden we het belangrijk dat de gast zich tijdens zijn verblijf toch thuis voelt. Dit kan alleen als we met z’n allen ons hiervoor inzetten en dit ook uitstralen. We verwachten van onze medewerk(st)ers dat zij zich gastvrij en flexibel opstellen en in dienst willen staan van de gast. Wij ontvangen veel toeristen (vooral Nederland, Duitsland en Belgie), maar gelukkig weet ook de bevolking van Noord-Beveland ons makkelijk te vinden. HCR De Kroon het adres voor: een overnachting, een diner, gezelligheid, live muziek, drankje aan de bar of terras en het ontmoeten van de plaatselijke bevolking.

Wist je dat?

In HCR De Kroon krijgt iedereen een kans, met of zonder diploma, als je maar een goede en positieve inzet hebt. We proberen onze medewerk(st)ers regelmatig een cursus of workshop te laten volgen. Hierbij moet je denken aan, bier tappen, bier en spijs combinaties, BHV, terrastraining, barrista,…Zo proberen we samen onze kwaliteit omhoog te brengen en te houden. Een bekroning op deze trainingen is het binnenhalen van het Gouden Fust, nr 1 van Nederland in 2018. En wil jij eens een activiteit organiseren, krijg je hiervoor alle medewerking. Dit kan uiteenlopen van een cocktail party tot een ochtend wandeling met de hotelgasten.

Activiteit

Maak je eigen Zeeuwse dessert, shake een (alcoholvrije) cocktail of proef een bier -spijs combi en reserveer je eigen hotelkamer.

Je kan je eigen Zeeuwse bolus vullen en deze mooi serveren met een bolletje ijs erbij. Hoe leuk is het een cocktail te shaken. En je mag ook eens proeven van verschillende gerechtjes met verschillende biertjes. Wat vind jij de goede combi? Ben je toe een een goede nachtrust, reserveer dan je hotelkamer.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Hotel Café Restaurant De Kroon en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bedieningsmedewerk(st)er

Keukenmedewerk(st)er

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

John Baaij: info@hoteldekroonzeeland of 0113-371324