Menu

Meet Casa!

Het legendarische verhaal van Casa begint met vier studenten en een missie. Casa werd eind jaren ’50 opgericht met als doel de woningnood onder studenten op te lossen. Door de kamers gedeeltelijk beschikbaar te stellen aan hotelgasten, kan Casa tot op de dag van vandaag studenten voorzien van betaalbare huisvesting. Dit zorgt voor een unieke en inspirerende mix van mensen. Naast de 518 kamers van het hotel, beschikt het hotel over 14 banqueting zalen, een gaaf dakterras genaamd HOPP en een restaurant genaamd East! Onderdeel van East is de vette koffiebar, die vorig jaar werd verkozen tot de 3e beste koffiebar van Nederland, en onze spiksplinternieuwe cocktailbar.

Casa is recentelijk gerenoveerd. De begane grond en eerste verdieping zijn helemaal omgetoverd. Kom jij binnenkort een kijkje nemen?

Activiteit

De Hospitality Games – Horeca op hoog niveau

De Hospitality Games – Horeca op hoog niveau

Tijdens de Nationale Techniekdag organiseert Hotel Casa op haar dakterras: HOPP ” De Hospitality Games’’. Een toernooi op hoog niveau waarbij alle facetten van hospitality aan bod komen. Waag je aan geblinddoekt speciaalbiertjes tappen, een parcours lopen met een gevuld plateau en het onthouden van ingewikkelde bonnetjes. Succesvol zijn in de horeca gaat hand in hand met goede communicatie en samenwerken. Daarom is dit de rode draad van alle spellen.

Onze activiteit is van 14:00 tot 17:00 en vind plaats op ons dakterras HOPP.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Hotel Casa Amsterdam en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening voor HOPP en/of East & Kok

Bekijk hier alvast onze vacatures