Menu

Wil jij werken in het mooiste vijfsterrenhotel van Den Haag?

Hotel Des Indes staat voor chic. Chic is niet weelderig, chic is niet trendy. Chic is stijlvol, inspirerend en subtiel, maar bovenal is chic: persoonlijke aandacht en individuele service.

Hotel Des Indes is een prachtig vijfsterrenhotel in het hartje van Den Haag. Met haar rijke geschiedenis en monumentaal pand pronkt het hotel al meer dan 130 jaar aan het Lange Voorhout. Het hotel is in 1858 gebouwd als winterpaleis voor Baron van Brienen. Sinds 1881 fungeert het pand als vijfsterrenhotel.

In december 2018 is Hotel Des Indes toegetreden tot een select gezelschap van vierhonderd hotels in tachtig landen, die verenigd zijn in The Leading Hotels of the World. Deze prestigieuze groep van onafhankelijke hotels is geselecteerd, niet op wat ze gemeen hebben, maar juist op de opmerkelijke details waarin ze van elkaar verschillen. Alle hotels hebben een unieke ligging, onderscheidende architectuur, schitterend design en een buitengewoon hoge standaard van service, luxe en comfort. Ze vertegenwoordigen de culturele essentie van hun bestemming en belichamen de sfeer die de stad uitstraalt, waarin ze gelegen zijn.

Het hotel heeft ongeveer 65 medewerkers. Het hotel biedt ontwikkelingsmogelijkheden aan haar medewerkers. Tevens ontvangen alle medewerkers van Hotel Des Indes een tegemoetkoming in hun reiskosten, kunnen voor een klein bedrag gebruik maken van de personeelskantine en worden regelmatig getrakteerd op een feestje of borrel.


Wist je dat?

Als onderdeel van het dienstverband ontvangt elke medewerker een uitnodiging voor het “Weet Waar je Werkt programma”. Dit programma geeft de medewerker de mogelijkheid om het hotel waar je werkt te ervaren als een gast! Dit programma bestaat uit 1 gratis nacht in het hotel inclusief ontbijt en diner voor 2 personen.

Activiteit

Uitgebreide rondleiding door Hotel Des Indes

Schrijf je in voor een uitgebreide rondleiding door het prachtige pand van Hotel Des Indes en ontdek of werken in dit luxe segment voor jou is weggelegd!

Tijden rondleiding en Meet & Greet

10:00 – Max 15 personen

14:00 – Max 15 personenBenieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Hotel Des Indes en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

F&B medewerker fulltime

Bekijk hier alvast onze topvacatures