Menu

Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van een onevenaarbare gastbeleving? Heb jij ook altijd alles mogelijk willen maken voor jouw gasten? Dan zoeken wij jou!

Hotel TwentySeven is een exceptioneel en sensationeel suite boutique hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, met een prachtig uitzicht op de Dam en het vernieuwde Rokin. Eric Toren, visionair op het gebied van hotellerie en tweemaal verkozen tot Europese Hotelier van het Jaar, heeft zich altijd een buitengewoon droomhotel voorgesteld, waar gasten een unieke, onvergetelijke ervaring wacht.  Zijn crème de la crème team bestaat uit Executive Chef Tim Golsteijn, ‘s werelds beste wijnproever en sommelier Lendl Mijnhijmer, bekende architecten en designers en het beste hospitality personeel van de stad. Hotel TwentySeven biedt ook een zeer ruim aanbod van gepersonaliseerde services aan. 

Wist je dat?

Hotel TwentySeven heeft kosten noch moeite bespaard om het meest luxe en unieke boutique hotel van Amsterdam te worden. Wij bieden een werkplek van wereldklasse, waar jij alles kunt leren over de ultieme boutique hotel ervaring – waarin onze gasten altijd de meest persoonlijke en discrete aandacht krijgen en waar al hun dromen uitkomen. Hotel TwentySeven is een werkgever die veel nadruk legt op de ontwikkeling van onze werknemers, door een creatieve en positieve werkcultuur te creëren. Wanneer jij behoefte hebt aan trainingen of begeleiding, zullen wij deze voor jou verzorgen.

Activiteit

Tour Deluxe

Join us on a luxury tour at Hotel TwentySeven! We delen graag onze passie voor Hotel TwentySeven en nemen je mee voor een ervaring door het hotel. Na de rondleiding kun je genieten van een verfrissende cocktail in onze bar.

Tijd van 14:00 -16:00. Max 15 enthousiaste deelnemers.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Hotel TwentySeven en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Ontbijt Kok

Guest Service Agent

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Marieke Anker: 020-2182180

Zulejha Sahbaz: 020-2182180