Menu

Feel good, @home en #Wow. Dit zijn de kernwaarden van Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden. Een plek waar zowel collega’s als gasten het gevoel moeten hebben dat ze happy zijn, zich thuis voelen in het hotel en de wow-factor ervaren.

Werken bij Van der Valk betekent hard werken, samen ervoor zorgen dat de gasten een verrassend aangename ervaring hebben bij ieder verblijf of bezoek. Wanneer alle gasten zijn vertrokken met een glimlach kan jij met jouw leuke team vieren dat het weer is gelukt. Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie!

Wist je dat?

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is een informele organisatie, waarbij gestreefd wordt het de gast zoveel mogelijk naar de zin te maken. We bereiken dit streven door met zijn allen samen te werken en ons voor de volle 100% in te zetten. Juist door onze informaliteit en door de open en directe communicatie proberen we in deze dynamische tijden garant te staan voor een hoge kwaliteit en service naar onze gasten toe en een leuke en interessante werkplek voor de medewerkers.

Activiteit

Een interactieve rondleiding onder het genot van wat lekkers bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Leer je eventueel toekomstige collega’s kennen en ontdek hoe wij onze kernwaarden: feel good, @home en #wow terug laten komen in het hotel!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bekijk hier alvast onze topvacatures