Menu

Tour mee met de Accor Borrel Boot

Ervaar Accor, maak op 21 mei kennis met al onze hotels en mensen.

ibis Amsterdam Centre is uniek gelegen in het centrum van Amsterdam, direct naast het Centraal Station. Met 380 hotelkamers is ibis Amsterdam Centre één van de grootste hotels in Nederland. Door de geweldige locatie kent het hotel gedurende het hele jaar een hoge bezetting. De lobby, het restaurant, de bar en de kamers zijn vorig jaar gerestyled in een super trendy en stijlvolle look.

In het hotel werkt een enthousiast team van ongeveer 60 medewerkers. Met veel plezier maken zij het onze gasten elke dag naar de zin en bezorgen hen een “home away from home”-gevoel. De sfeer in het hotel is informeel en zo zijn ook de contacten met de gasten, collega’s en leidinggevenden. 

Het hotel heeft verschillende afdelingen: receptie, reserveringen, restaurant, bar, ontbijt, een take-away, keuken, technische dienst, afwas, algemene dienst, HR en administratie. De afdeling housekeeping is uitbesteed aan een extern bedrijf. Door de omvang van het hotel zijn er voor gemotiveerde en getalenteerde medewerkers vele doorgroeimogelijkheden. Er wordt door iedereen hard gewerkt in het hotel, maar anderzijds zorgen we ook goed voor onze medewerkers; goed en gezond eten, bedrijfskleding, goede arbeidsvoorwaarden, wederzijds respect voor iedereen, trainingen om jezelf te ontwikkelen en niet te vergeten, regelmatig de gelegenheid om leuke dingen met elkaar te doen.

Het grootste deel van onze gasten overnacht bij ons vanwege de toeristische mogelijkheden van Amsterdam en omgeving. Hierdoor kom je in contact met gasten met de meest uiteenlopende nationaliteiten en achtergronden en kun je je talenkennis veelvuldig oefenen.

Door de ligging naast het Centraal Station is het hotel vanuit de gehele randstad goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Als je in Amsterdam woont, kun je natuurlijk ook gewoon met de fiets komen. Met de auto is niet zo praktisch, omdat we geen eigen parkeergelegenheid hebben.

Wist je dat?

Werken bij Accor je volop mogelijkheden biedt voor een glansrijke ontwikkeling en dús goede carrière? Bij ons ben je welkom om te groeien door onze actieve Talentenbenadering. Dat is de cultuur waarin wij iedere dag beter worden. Wij geloven in diversiteit en dus in verschillende persoonlijkheden. Met én zonder ervaring in Hospitality ben jij van harte welkom. Binnen een diversiteit van merken kun jij kiezen waar jij je gelukkig voelt! Van 5* deluxe tot economy en alles ertussen in zoeken wij continue naar nieuw talent. Feel Welcome!

Activiteit

De Accor Borrelboot

Fun, feestjes en heel veel leuke collega’s… dat is werken bij Accor!

Een gezellige rondvaart door de grachten van Amsterdam, compleet verzorgd met lekkere borrelhapjes en een Accor drankje. Tijdens de rondvaart stoppen we bij verschillende hotels van Accor en krijg je een kijkje achter de schermen. Maak tijdens deze tour kennis met onze medewerkers en kom meer te weten over onze verschillende merken en hotels.

Er zullen twee tours plaatsvinden op 21 mei:

Middagtour: Start om 15:00 uur @ ibis Amsterdam Centre (Stationsplein 49, 1012AB Amsterdam) en vaar mee naar Sofitel Legend the Grand (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam).

Avondtour: Start om 18:30 uur @ Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre (Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam) en vaar mee naar INK Hotel Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 67, 1012 RE Amsterdam).

Ben je ook benieuwd hoe het is om voor Accor te werken? Meld je dan voor 6 mei aan! LET OP: VOL = VOL!!!

Lukt het je niet om naar de bovenstaande activiteit te komen?

Ibis Amsterdam Centre opent haar deuren voor jou tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Je kunt je melden in de ‘huiskamer’ bij een van de medewerkers voor een rondleiding en een kopje koffie.

TOT 21 MEI!!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar ibis Amsterdam Centre by Accor en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Van Front Office Agent to F&B Host

Van Stagiair HR tot Duty Manager

Altijd wel op zoek naar talent

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Dina el Bluny: dina.elbluny@accor.com