Menu

Tour mee met de Accor Borrel Boot

Ervaar Accor, maak op 21 mei kennis met al onze hotels en mensen.

ibis is een van de bekendste merken van AccorHotels. Ibis garandeert een moderne sfeer, comfort en een goede service tegen een betaalbare prijs. Slapen doe je in een comfortabel Sweet Bed by ibis, eten doe je in de trendy ibis Kitchen en tegelijkertijd staat het Smile Team van ibis 24/7 voor je klaar. Ibis is tegenwoordig Europees marktleider binnen het ‘economy’ segment met meer dan 1.080 hotels in 65 landen. Bij ibis draait het om ‘je thuis voelen’ en mede dankzij de passie van het merk rondom ‘muziek’ hangt er een gezellige sfeer in deze dynamische hotels.

Hotel Ibis Amsterdam City Stopera is gelegen in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Waterlooplein, de Stopera en Nemo. Ons hotel beschikt over 207 kamers, een bar/restaurant, een ontbijtrestaurant, een terras en binnentuin. Er werken ongeveer 45 medewerkers bij ibis Amsterdam Stopera en samen doen wij er alles aan om het de gast zo aangenaam mogelijk te maken.

Wist je dat?

Werken bij Accor je volop mogelijkheden biedt voor een glansrijke ontwikkeling en dús goede carrière? Bij ons ben je welkom om te groeien door onze actieve Talentenbenadering. Dat is de cultuur waarin wij iedere dag beter worden. Wij geloven in diversiteit en dus in verschillende persoonlijkheden. Met én zonder ervaring in Hospitality ben jij van harte welkom. Binnen een diversiteit van merken kun jij kiezen waar jij je gelukkig voelt! Van 5* deluxe tot economy en alles ertussen in zoeken wij continue naar nieuw talent. Feel Welcome!

Activiteit

De Accor Borrelboot

Fun, feestjes en heel veel leuke collega’s… dat is werken bij Accor!

Een gezellige rondvaart door de grachten van Amsterdam, compleet verzorgd met lekkere borrelhapjes en een Accor drankje. Tijdens de rondvaart stoppen we bij verschillende hotels van Accor en krijg je een kijkje achter de schermen. Maak tijdens deze tour kennis met onze medewerkers en kom meer te weten over onze verschillende merken en hotels.

Er zullen twee tours plaatsvinden op 21 mei:

Middagtour: Start om 15:00 uur @ ibis Amsterdam Centre (Stationsplein 49, 1012AB Amsterdam) en vaar mee naar Sofitel Legend the Grand (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam).

Avondtour: Start om 18:30 uur @ Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre (Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam) en vaar mee naar INK Hotel Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 67, 1012 RE Amsterdam).

Ben je ook benieuwd hoe het is om voor Accor te werken? Meld je dan voor 6 mei aan! LET OP: VOL = VOL!!!

Lukt het je niet om naar de bovenstaande activiteit te komen?

Ibis Amsterdam Centre  Stopera opent haar deuren de hele dag voor. Je kunt je melden bij één van de medewerkers voor een rondleiding en een kopje koffie. Het adres is Valkenburgerstraat 68, 1011 LZ in Amsterdam.

TOT 21 MEI!!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Novotel Amsterdam Schiphol Airport by Accor en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Van Front Office Agent to F&B Host

Van Stagiair HR tot Duty Manager

Altijd wel op zoek naar talent

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Dina el Bluny: dina.elbluny@accor.com