Menu

Tour mee met de Accor Borrel Boot

Ervaar Accor, maak op 21 mei kennis met al onze hotels en mensen.

ibis Schiphol Amsterdam Airport is dankzij haar ligging een zeer dynamisch hotel. Vanaf de airport is ibis Schiphol Amsterdam Airport te bereiken met onze eigen shuttle bus. Onze gast start zijn journey in de lobby waar hij zich bij een van de 3 tot 5 receptionisten kan melden. Met onze Heartist-cultuur zorgen wij ervoor dat iedere gast zich speciaal voelt. Onze teamleden worden hier regelmatig in getraind, zodat zij voldoende handvaten hebben om het hart van de gast te raken.

Onze gasten hebben keuze uit onze reguliere kamers, maar kunnen ook kiezen voor een luxer type kamer in onze Sweet Wing. Ondanks dat onze directe omgeving niet zeer vermakelijk is, is er binnen het hotel voldoende te doen! Op de begane grond vind je onze Take Away Shop de 24 uur open is. Hier schuin tegenover vind je ons Grand Café, dat haar deuren om 5 uur opent. Hier worden regelmatig sportwedstrijden uitgezonden. Maar ook voor een potje 4-op-een-rij, kun je in onze bar terecht. Als je de roltrap neemt naar de tweede etage vind je onze Burger Bar in American Diner style. Gasten kunnen hier terecht voor een heerlijke versgemaakte burger met friet, een toasti of een hot dog. Gasten die het liever iets gezonder aan doet, kunnen in onze gym terecht. Vanaf de loopband heb je uitzicht op onze bijtjes. Fun fact: alle honing die in het hotel wordt gebruikt, is afkomstig van onze eigen bijtjes en dus duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Daarnaast bieden wij ook ruimte aan de zakelijke gast: op zowel de tweede als derde verdieping vind je 5 vergaderzalen.

Op onze vierde verdieping tref je ons ontbijtbuffet aan. Deze is van 4 tot 12 geopend, zodat geen elke gast het hotel verlaat met een lege maag. Ook ons à la carte restaurant bevindt zich op deze etage. Zowel vanaf het buffet als in ons restaurant heb je prachtig uitzicht op Schiphol en opstijgende vliegtuigen.

Om deze experience draaiende te houden hebben wij +/- 120 medewerkers in dienst, verspreid over verschillende afdelingen die je het beste kunt vergelijken met een company within a company. Ondanks de  verschillende afdelingen, hebben alle medewerkers van ibis Schiphol Amsterdam hetzelfde doel, en dat is om er met onze Heartist cultuur voor te zorgen dat we de gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen!

Wist je dat?

Werken bij Accor je volop mogelijkheden biedt voor een glansrijke ontwikkeling en dús goede carrière? Bij ons ben je welkom om te groeien door onze actieve Talentenbenadering. Dat is de cultuur waarin wij iedere dag beter worden. Wij geloven in diversiteit en dus in verschillende persoonlijkheden. Met én zonder ervaring in Hospitality ben jij van harte welkom. Binnen een diversiteit van merken kun jij kiezen waar jij je gelukkig voelt! Van 5* deluxe tot economy en alles ertussen in zoeken wij continue naar nieuw talent. Feel Welcome!

Activiteit

De Accor Borrelboot

Fun, feestjes en heel veel leuke collega’s… dat is werken bij Accor!

Een gezellige rondvaart door de grachten van Amsterdam, compleet verzorgd met lekkere borrelhapjes en een Accor drankje. Tijdens de rondvaart stoppen we bij verschillende hotels van Accor en krijg je een kijkje achter de schermen. Maak tijdens deze tour kennis met onze medewerkers en kom meer te weten over onze verschillende merken en hotels.

Er zullen twee tours plaatsvinden op 21 mei:

Middagtour: Start om 15:00 uur @ ibis Amsterdam Centre (Stationsplein 49, 1012AB Amsterdam) en vaar mee naar Sofitel Legend the Grand (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam).

Avondtour: Start om 18:30 uur @ Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre (Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam) en vaar mee naar INK Hotel Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 67, 1012 RE Amsterdam).

TOT 21 MEI!!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar ibis Schiphol Amsterdam Airport by Accor en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Van Front Office Agent tot F&B Host

Van Stagiair HR tot Duty Manager

Altijd wel op zoek naar talent

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Dina el Bluny: dina.elbluny@accor.com