Menu

Inntel Hotel Amsterdam Centre zoekt JOU, die leuke enthousiaste nieuwe collega. Bekijk onze vacatures en Solliciteer direct!           

Inntel Hotels een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelgroep met hotels op plezierige locaties. De luxe 4 & 5 sterren hotels hebben een warme en professionele uitstraling. Gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een prettig verblijf.

Inntel Hotels weet dat het resultaat van goed teamwork onder andere bijdraagt aan het succes van het hotel. De hotels werken daarom ook graag met een echt topteam dat de slogan ‘You’ll be surprised’ voor gasten elke dag wil waarmaken.

Als medewerker kun je rekenen op een plezierige en dynamische werksfeer in een open en heldere bedrijfsvoering, met goede arbeidsvoorwaarden. Inntel Hotels legt verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie en stimuleert ontwikkelingsmogelijkheden en het nemen van extra verantwoordelijkheid.

Wist je dat?

De komende twee jaar gaan we uitbreiden met twee nieuwe hotels, te weten Inntel Hotels Landmark Amsterdam en Inntel Hotels Marina Beach in Scheveningen.

Activiteit

Ontdek het Inntel Hotels Amsterdam Centre op Nationale Techniekdag en ontmoet de leuke, enthousiaste, Inntel medewerkers.

Rondleiding door het Inntel hotel Amsterdam Centre, met tot slot een lekker drankje in onze bar en een leuke Inntel Goodiebag.

We ontvangen je graag om 13:00, 15:00 of om 17:00. Onze gastheer/vrouw verzorgt een mooie rondleiding door het hotel. Tijdens deze rondleiding neem je een kijkje in onze luxe kamers, wellness, ontbijt restaurant en bar. Leer je eventueel toekomstige collega’s kennen en ontdek waar Inntel hotels voor staat. Aansluitend aan de rondleiding serveren we een drankje naar keuze in onze bar en tot slot krijg je een leuke Inntel goodiebag mee naar huis.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Inntel hotel Amsterdam Centre en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Assistent Restaurant Manager

Bar Medewerker Parttime

Bekijk hier alvast onze topvacatures

Contactinformatie

Ria Westerveld ( GM)

Anneroos van der Haar (FOM)

Claudia Zeegers( F&BM)