Menu

‘The Grand Dutch Residence embracing the charm and heritage of the city’.

InterContinental Amstel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar Koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters dragen bij aan het unieke karakter van deze Grande Dame van Amsterdam.

Tot op de dag van vandaag biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers. Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam. De moderne faciliteiten en de comfortabele bedden zorgen voor een rustgevend verblijf en het exclusieve met handbedrukt behang creëert een bijzondere sfeer.

Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam. Koninklijk theater Carré en de Hermitage Amsterdam zijn op loopafstand te bereiken en binnen enkele minuten bent u per taxi, fiets of openbaar vervoer bij het Rijksmuseum, Van Gogh museum, het Concertgebouw of bij de boetiekjes van de Utrechtsestraat. 

InterContinental Amstel Amsterdam, met haar perfecte mix van klassieke elegantie en uitzonderlijke luxe, heet u van harte welkom.

Activiteit

Kom langs voor verschillende workshops

Op dinsdag 21 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur, organiseert het InterContinental Amstel Amsterdam verschillende horeca geïnspireerde workshops om kennis te maken met onze exclusieve outlets.

Naast deze inspirerende workshops, krijgt u ook de unieke kans om een schijnworp te nemen in de luxe, klassieke hotelkamers. Heeft u altijd al de beroemde tomaat willen proeven van onze chef, kennis willen maken met de Maitre en zijn bijzondere wijnen of een signature cocktail willen maken in onze A Bar?

Meld je nu aan!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie InterContinental Amstel Amsterdam en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Commercial Manager

Management Assistant

Director of F&B  

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Human Resources

InterContinental Amstel Amsterdam | Professor Tulpplein 1, 1018 GX, Amsterdam 

Tel: +31 (0) 20 5203485

amsterdam.intercontinental.com | intercontinental.com