Menu

Ontdek en beleef Landgoed Duin & Kruidberg voor een betekenisvolle carrière!

Op een steenworp van Haarlem en midden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het unieke Landgoed Duin & Kruidberg!

Het landgoed heeft een boeiende ontwikkeling meegemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel met een missie; “Taking the Time to be Timeless, with splendor in every detail”.

Wij willen beschouwd worden als het best gewaardeerde hotel op het gebied van betekenisvolle ervaringen binnen de Benelux voor zowel leisure en business gasten.

Een tevreden gast is altijd het gevolg van een teamprestatie daarom bezitten alle medewerkers onze DENK-kernwaarden. Daadkracht – Eerlijkheid – Natuurlijkheid – Kwaliteit. Hiermee proberen wij elke dag weer onze gasten een betekenisvolle ervaring te geven.

Kortom, een hotel met een verhaal waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

https://www.youtube.com/watch?v=KZuSY4OU9GQ&feature=youtu.be

Wist je dat…?

Landgoed Duin & Kruidberg elk jaar de D&K Run organiseert? Een hardloopevenement door het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het Duinenfonds.  “Loop jij 30 juni ook mee?” #DenKsportief

Activiteit

Ontdek & beleef je eigen betekenisvolle ervaring bij Landgoed Duin & Kruidberg!

Je komt binnen als gast, krijgt een boeiende rondleiding, om daarna samen met ons team een verrassende wijn-spijs combinatie te creëren en te proeven. Tot slot delen onze medewerkers graag hun passie voor de hotellerie, liefde voor het landgoed en hun inspirerende verhalen met je. #DenK-moments!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar de het mooie Landgoed Duin & Kruidberg en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

 Patissier (fulltime), in deze functie verzorg je de lekkerste desserts en lekkernijen voor alle F&B-afdelingen van Landgoed Duin & Kruidberg en werk je binnen een team van enthousiaste vakmensen!

– Medewerker bediening (fulltime) Samen met enthousiaste collega’s streven wij ernaar om onze gasten een culinaire ervaring te bieden met gastvriendelijke en hoge service. Hiervoor zijn wij op zoek naar gedreven en gastvrije collega’s!

Bekijk hier alvast onze vacatures