Menu

Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het onze gasten geen moment aan iets ontbreekt. Wij geloven in ware luxe…en die krijgt vorm door onze mensen. Wij hebben maar één doel: onze gasten de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Vanzelfsprekend beschikt ons hotel over de faciliteiten die je mag verwachten van een vijfsterrenhotel. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning

Ook culinair is het goed toeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merk je onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook onze Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Maar het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Wist je dat?

Wij bieden ons personeel een dynamische plek waar ze zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Landgoed Lauswolt is als een hechte familie. Wij zijn oprecht in ons personeel geïnteresseerd en geven ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Activiteit

Kom naar Friesland om het prachtige Landgoed Lauswolt écht te leren kennen.

Wij organiseren een inspirerende wijn-spijs proeverij. Onze chef de cuisine Arjan Bisschop en sommelier Almar Wessels hebben samen een leuke proeverij samengesteld. We hebben een beperkte beschikbaarheid, dus geef je snel op!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Landgoed Lauswolt en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talenten voor in de keuken en de bediening!

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Elien Ringnalda: 0512381245 of mail naar eringnalda@lauswolt.nl