Menu

De lekkerste biefstuk eet je bij Loetje!

Over Loetje

Loetje staat al ruim 40 jaar bekend om de lekkerste biefstuk. Eerst vanuit Café Loetje, een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, maar inmiddels vanuit verschillende restaurants door heel Nederland.

Waar het allemaal is begonnen..

Café Loetje was een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, waar ook wel een uitsmijter, een bal gehakt of een portie kaas genuttigd kon worden. Toen bleek dat er steeds meer en meer behoefte was aan een ‘echt’ avondmaal, werd de ossenhaasbiefstuk geïntroduceerd.

De slagersachtergrond van Loetje kwam goed van pas. De biefstuk werd een groot succes. De biljarttafels maakten plaats voor gewone tafels en het ‘nieuwe’ eetcafé zat iedere dag vol met liefhebbers van dat heerlijke stukje vlees: ‘de biefstuk van Loetje’.

Na enige tijd kwamen gasten niet zozeer meer om te biljarten, maar vooral om biefstuk te eten. Het concept werd een succes. Zoon Jaap Klinkhamer, diens toenmalige vrouw Pien Grootveld én zakenpartner Mike van den Berg startten daarom nog een vestiging, maar dan zonder biljarttafels: Loetje aan de Amstel.

Inmiddels maken steeds meer mensen in de wereld kennis met de lekkerste biefstuk. Naast Café Loetje zijn er diverse andere Loetje restaurants in Nederland gevestigd.

Loetje blijkt een groot aantal (inter)nationale fans te hebben en daar zijn we enorm trots op en blij mee!

Wist je dat?

De malse ossenhaas biefstuk wordt standaard ‘medium rare’ gebakken en geserveerd in échte Loetje jus! De jus waar menig gast voor terug komt. Heerlijk om in te dopen met witbrood! En erg lekker met friet en salade. Maar ook als je liever vis eet of een vegetarische maaltijd wilt, hebben we een uitgebreide kaart met verschillende gerechten. Wist je dat je ook een feestje of vergadering kan organiseren bij Loetje? En dat je zelfs bij ons kan logeren? Zo langzamerhand zijn we Nederland aan het veroveren.

Activiteit

Loetje Masterclass

Kwaliteit, passie en plezier in je werk met leuke collega’s dat is werken bij Loetje.
Om letterlijk een kijkje te kunnen nemen in onze keuken organiseren wij op 21 mei de Loetje Masterclass!

Wat gaan we doen?
Je zal worden ontvangen door de Recruiter van Loetje. Er volgt er een korte presentatie over hoe Loetje ooit is begonnen en waar wij als bedrijf voor staan. Daarna is het tijd om Loetje haar wel befaamde biefstuk te bakken. Denk jij te weten hoe dit moet? Wie weet krijg je de kans om je te bewijzen! Er is echter 1 probleem.. Na de masterclass zitten we namelijk met een aantal heerlijk gebakken biefstukken. Help je daarom ook nog even mee met proeven?

Er is natuurlijk gedurende de gehele masterclass ruimte voor vragen. Hiervoor zijn een Chef-kok en een Keuken & Kwaliteit manager aanwezig. Mocht je enthousiast zijn geworden over Loetje, schroom dan niet om de Recruiter te vragen naar de mogelijkheden om ons team te komen versterken!

We organiseren 2 masterclasses op 21 mei.
De 1e masterclass begint om 11:00 uur en eindigt om 12:30 uur.
De 2e masterclass begint om 13:30 uur en eindigt om 15:00 uur.

De place to be:

Loetje’s Garage op de Amstelzijde 45 te Amstelveen, 1184 TZ.

Ben je ook benieuwd naar Loetje en hoe we werken? Meld je dan voor dinsdag 14 mei aan! LET OP: VOL = VOL!!!

Lukt het je niet om op 21 mei bij de Masterclass aanwezig te zijn maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mailtje naar recruitment@loetje.nl. Wij nemen graag even contact met je op.

Tot 21 mei!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Loetje Restaurants en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker keuken

Zelfstandig werkend kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Loetje Groep B.V.: recruitment@loetje.nl