Menu

Genieten aan de Noordzeekust

Op een rustieke locatie tussen de Oosterschelde en het Veerse meer ligt Noordzee Résidence De Banjaard. Een exclusief villapark met uitstekende faciliteiten. Waterpret in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een hole in one slaan op de midgetgolfbaan, vervelen is er hier niet bij.

Roompot  Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland.

De 2000 medewerkers van Roompot Vakanties bezorgen jaarlijks meer dan 2 miljoen gasten een onvergetelijke vakantie. De doelstelling die centraal staat bij het van oorsprong Zeeuwse bedrijf is ambitieus en doelgericht: “Wij willen het grootste recreatiebedrijf van Europa worden”.

Wist je dat?

Bij de Banjaard zijn de mooiste Noordzeestranden, perfect voor een dagje aan zee of een heerlijke wandeling. Daarnaast biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor een dagje uit. Van shoppen in Middelburg tot op ontdekking op Waterpark Neeltje Jans: voor jong en oud is er genoeg te beleven. De stranden van De Banjaard hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Het strand bij De Banjaard is zelfs uitgeroepen tot de schoonste van Nederland.

Activiteit

– Ontdek typische Zeeuwse producten samen met onze koks.

– Workshop dansen met Koos Konijn.

Maak tijdens deze workshop kennis met producten die typerend zijn voor de provincie Zeeland en veel gebruikt worden in onze keuken. Proef deze samen met onze koks om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van een gerecht. Dit terwijl ons bediening je een drankje serveert waarin het beste van Zeeland naar voren komt.

Dan gaan we ook nog even lekker dansen met de grootste vakantievriend, onze mascotte Koos Konijn. Onze collega’s van Sport & Animatie leren jou danspasjes uit de Koos Mini Disco waarmee je op iedere dansvloer indruk zult maken!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Noordzee Résidence De Banjaard en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker Bediening / medewerker Horeca 

Medewerker Snackbar / hulpkok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Mart van Gestel: 0113-374446