Menu

Tour mee met de Accor Borrelboot

Novotel Amsterdam Schiphol is nu bijna 3,5 jaar open en mag zich sinds midden 2016 de trotse nummer 1 van de regio op Tripadvisor noemen (rating: 4,5 uit 5!). Dit is ook niet zo vreemd want het hotel heeft naast een verrassend, innovatief, gezellig maar vooral ook goed product ook nog eens beste team van de regio, genaamd Team NASA. Dat dit geen mooie verkooppraatjes zijn werd bevestigd toen het hotel in 2018 de prestigieuze Dutch Hotel Award won. Het thema van deze editie was “Power to your people” en de jury was vooral zeer te spreken over hoe Team NASA de kans krijgt om mee te denken, mee te praten en mee te beslissen over hoe het hotel nog mooier en beter kan worden. Dit gebeurt onder andere in de Think Tank waarin medewerkers van alle afdelingen zitten die iedere 1,5 maand samen komen en brainstormen over thema’s als innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Het hotel heeft verder 314 moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien, 17 prachtige vergaderzalen met daglicht, een gezellige Playlounge met reusachtige tafelvoetbaltafel, een mooie zonnig terras met 80 plaatsen en bombastische muziekinstallatie en een gezellige bar en restaurant. Werk is er ook genoeg! Iedere dag serveert Team NASA gemiddeld 350 gasten onbijt, 80 gasten lunch en rond de 150 gasten diner. Verder heeft het hotel nog een mooie Private Dining room waar sinds eind vorig jaar de 3D geanimeerde diner beleving van Le Petit Chef wordt aangeboden en hoopt Team NASA dit jaar een schitterende kas van 300m2 in de binnentuin te realiseren welke vooral op het gebied van social events en zaken als car launches hoge ogen zal gaan gooien.

Wist je dat?

Werken bij Accor je volop mogelijkheden biedt voor een glansrijke ontwikkeling en dús goede carrière? Bij ons ben je welkom om te groeien door onze actieve Talentenbenadering. Dat is de cultuur waarin wij iedere dag beter worden. Wij geloven in diversiteit en dus in verschillende persoonlijkheden. Met én zonder ervaring in Hospitality ben jij van harte welkom. Binnen een diversiteit van merken kun jij kiezen waar jij je gelukkig voelt! Van 5* deluxe tot economy en alles ertussen in zoeken wij continue naar nieuw talent. Feel Welcome!

Activiteit

De Accor Borrelboot

Fun, feestjes en heel veel leuke collega’s… dat is werken bij Accor!

Een gezellige rondvaart door de grachten van Amsterdam, compleet verzorgd met lekkere borrelhapjes en een Accor drankje. Tijdens de rondvaart stoppen we bij verschillende hotels van Accor en krijg je een kijkje achter de schermen. Maak tijdens deze tour kennis met onze medewerkers en kom meer te weten over onze verschillende merken en hotels.

Er zullen twee tours plaatsvinden op 21 mei:

Middagtour: Start om 15:00 uur @ ibis Amsterdam Centre (Stationsplein 49, 1012AB Amsterdam) en vaar mee naar Sofitel Legend the Grand (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam).

Avondtour: Start om 18:30 uur @ Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre (Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam) en vaar mee naar INK Hotel Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 67, 1012 RE Amsterdam).

Ben je ook benieuwd hoe het is om voor Accor te werken? Meld je dan voor 6 mei aan! LET OP: VOL = VOL!!!

Lukt het je niet om naar de bovenstaande activiteit te komen?

Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent haar deuren voor jou tussen 11:00 uur en 14:00 uur. Je kunt je melden in de lobby voor een rondleiding en een kopje koffie. Adres is Taurusavenue 12, 2132 LS in Hoofddorp.

TOT 21 MEI!!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Novotel Amsterdam Schiphol Airport by Accor en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Van Front Office Agent to F&B Host

Van Stagiair HR tot Duty Manager

Altijd wel op zoek naar talent

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Dina el Bluny: dina.elbluny@accor.com