Menu

Ambachtelijke vacatures.

Pannenkoekenhuis D`n Berepot is al bijna 25 jaar een gezellig familie restaurant in het hart van het dorp Nieuwkuijk. We zijn geopend van woensdag t/m zondag en het is echt een papa en mama restaurant waarbij de eigenaars nog volop meewerken. Dit doen zij samen met een heel gezellig team met veelal jonge collega`s. Wij staan als pannenkoekenhuis zeer goed bekent dit ook o.a. omdat wij nog steeds ambachtelijk bakken met verse ingrediënten, de fantasie rijke pannenkoeken, en onze vriendelijke bediening.

Wist je dat?

Werken op een mooie locatie. Mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Vaste en prettige werktijden. Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Deelname aan een collectieve ziektekosten verzekering 10-15% korting. Pensioenopbouw vanaf dag 1 bij 21 jaar. Eventuele reiskostenvergoeding. Uitstekende doorgroeimogelijkheden, zeker ook voor kandidaten met toekomstige ondernemersambities.

Activiteit

Zin in pannenkoek!!

Wij zijn deze dag open voor belangstellenden van 12.00 tot 15.00 uur.

Men krijgt een rondleiding door het bedrijf en uitleg hoe leuk het is om in een pannenkoekenhuis te werken en laten zien dat je in deze tak van de horeca wel degelijk “horeca skils” nodig hebt.

Natuurlijk is er gelegenheid om te ervaren om zelf een ambachtelijke pannenkoek te bakken, en om deze dan ook te eten.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het Pannenkoekenhuis D`n Berepot en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Kok/Pannenkoekenbakker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Ton en Nicolette van der Veen