Menu

Vind je het leuk om inspirerende service te verlenen?

Bij Park Plaza staat individualiteit centraal. We geloven erin dat al onze team leden bijdragen aan het leveren van gepersonaliseerde service aan gasten en collega’s. We streven naar niets minder dan excellentie. Elk lid van ons team heeft een stem en wij investeren net zoveel in onze teamleden als zij in ons. Om onderdeel te zijn van een omgeving waarin de kleine prestaties alsmede de grote successen gevierd worden, ben je aan het juiste adres.

Wist je dat?

Park Plaza is niet alleen een geweldige plek om te werken, het is een geweldige plek om je carriere naar een hoger niveau te brengen! We vinden het fantastisch om onze teamleden hun potentieel te zien waarmaken, en we werken samen om meer te bereiken met ons learning & development aanbod, ontwikkelings programma’s en een competitief salaris en andere voordelen. Je zult worden uitgenodigd voor een “Inspiring Stay” in je hotel, zodat je de werkelijke ervaring van onze gasten kunt beleven, en je zult ook gebruik kunnen maken van onze Employee en Friends & Family rates, beschikbaar voor alle Park Plaza en Carlson Rezidor hotels ter wereld!
Van de dagelijkse memorabele momenten tot aan geweldige prestaties en alles daar tussenin. Park Plaza. Be part of it. #UpliftingMoments

Activiteit

Quiz, rondleiding en presentatie

Om 11:00 uur en 15:00 start het programma in Park Plaza Amsterdam Airport.

We starten met een heerlijke kop koffie of thee, waarna we in één van onze pas gerenoveerde zalen een presentatie zullen houden over ons hotel en produkt.

Vervolgens zullen de dames van HR een uitgebreide rondleiding geven door het hotel, waar achter de schermen niet wordt overgeslagen!

Na deze rondleiding komen we terug in de zaal, waar in quiz zal worden gehouden (neem je smartphone mee!) waarbij gemeten wordt hoever de kennis reikt over het hotel. Nog niet genoeg? Dan hebben we ter afsluiting nog een leuke challenge in petto!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Park Plaza Amsterdam Airport en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

F&B Host

Receptionist(e)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Nathalie Visser (Human Resources Manager): nvisser@pphe.com of 0206551053