Menu

Wil jij werken in een van de mooiste Wellnessresorts in Nederland? Kom bij onze vestiging Thermen Bussloo langs op de Nationale Techniekdag!

Quality Wellnessresorts staat voor spiritualiteit en ondernemerschap. Samen vormen ze de basis van ons familiebedrijf en de inspiratie voor alles wat wij bedenken, doen en onze gasten bieden. Juist de combinatie van die geestelijke en zakelijke kracht brengt evenwicht. Het geeft ons energie en onderscheidende ideeën en het maakt ons uniek in de wereld van wellness.

Het familiebedrijf Quaklity Wellnessresorts bestaat uit de drie mooiste en meest exclusieve wellenssresorts van Nederland: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck.  Wat Quality Wellnessresorts onderscheidt en uniek maakt? Wij willen verwennen, verrassen en inspireren. Positieve energie doorgeven aan onze gasten en medewerkers en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt weer een beetje blijer en gezonder naar huis gaat

Wist je dat?

Quality Wellnessresorts bestaat uit de drie mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland:

Thermen Bussloo
Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Thermen Soesterberg
Omringd door het groen in Soesterberg en geïnspireerd door de natuur om ons heen zetten wij de zintuigen van onze gasten op scherp en vooral op genieten. We gaan voor pure belevingen en onverwachte ervaringen.

Thermen Berendonck
Medio 2019 wordt aan de recreatieplas Berendonck (nabij Wijchen) onze derde meest innovatieve wellnessresort geopend; Thermen Berendonck

Activiteit

Bij onze vestiging Thermen Bussloo is iedereen op 21 mei vanaf 14.00 van harte welkom! In deze middag zullen er aansluitend drie verschillende workshops gegeven worden door onze eigen enthousiaste medewerkers.

Om 14.00 uur beginnen we met de workshop Sushi rollen. Wij bieden onze gasten diverse soorten handgemaakt sushi aan. Wij willen jullie een kijkje geven in onze keuken en de trucjes meegeven voor het bereiden van sushi.

Om  15.30 uur volgt de Wijnproeverij. Bij ultiem genieten hoort voor veel van onze een lekkere wijn. In deze workshop komen jullie alles te weten over onze wijnen.

Om 17.00 uur volgt ten slotte een Streekproducten workshop. In onze restaurants bieden wij wisselend per seizoen en zoveel mogelijk uit de streek verse producten aan. In deze workshop komen alle streekproducten van de Veluwe aanbod en deze kunnen uiteraard geproefd worden.

Tussen de workshops door zal door een van onze eigen professionals een korte Aufguss show gegeven worden. Wij bieden in al onze wellnessresorts een belevingsprogramma aan.  Hier worden bijzondere rituelen, meditaties en showopgietingen gegeven. Een kleine privé show zal er voor jullie gegeven worden.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar de Quality Wellnessresorts en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Thermen BusslooThermen SoesterbergThermen Berendonck