Menu

Ontdek een van Rotterdam’s meest toonaangevende hotels.

Het Rotterdam Marriott Hotel is één van de meest toonaangevende hotels van Rotterdam. Het hotel beschikt over 228 elegante en ruime kamers, welke allen zijn gerenoveerd in 2016. 

In de nieuwe lobby maakt u kennis met Marriott’s ‘Greatroom’ lobby concept. De lobby is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Rotterdam Central District, met daarin Pillars Restaurant & Bar: een restaurant waar het menu mee beweegt met het moment van de dag; van een koffiecafé in de ochtend naar een levendige bar in de avond.

Begin 2018 is de nieuwe M Club Lounge van het hotel geopend. De M Club Lounge is maar liefst 150m², gelegen op de topetage van het hotel en is de perfecte plek om in privacy te werken of te relaxen.

Daarnaast beschikt het Rotterdam Marriott Hotel over ruim 550 m² aan multifunctionele vergaderruimtes alsmede een directe verbinding met “De Doelen ICC Rotterdam” het internationale congrescentrum van de stad.

Wist je dat?

Werken voor het Rotterdam Marriott hotel betekent onderdeel zijn van een team dat iedere dag streeft naar perfectie in gastenbeleving. Naast de uitgebreide inwerkprocedure en training op de werkvloer kun je deelnemen aan verschillende trainingen, zowel in Rotterdam als bij andere Marriott hotels op locatie. Ook organiseren we verschillende workshops en kun je online trainingen volgen. We vinden fun ook belangrijk binnen het Rotterdam Marriott en daarom zijn er meerdere keren per jaar leuke personeelsevenementen. Met de staff rate die je binnen alle Marriott hotels kunt boeken ligt de wereld aan je voeten.

Activiteit

Ontmoet ons team & maak kans op een hotelovernachting!

Graag geven we je op 21 mei een rondleiding door ons prachtige hotel waarbij we je veel meer kunnen vertellen over de geschiedenis van het hotel en de verschillende werkzaamheden die in een hotel plaatsvinden. Ook beantwoorden we natuurlijk graag je vragen. Onze koks organiseren een workshop die naast leerzaam ook heel lekker zal zijn. Tijdens het bezoek hebben we een leuke winactie waarbij je een hotelovernachting kunt winnen!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Rotterdam Marriott Hotel en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bekijk hier alvast onze topvacatures