Menu

Gedreven genoeg om in de top 5 luxe restaurants van Amsterdam te werken?

Senses staat vermeld in de Lekker500 en heeft een top ranking op TripAdvisor: al 2 jaar staan wij in de top 5 luxe restaurants in Amsterdam.

Het gepassioneerde team is gedreven om, van zowel vóór als achter de schermen, onvergetelijke ervaringen te creëren voor onze gasten

Wist je dat…?

Het management van Senses restaurant biedt de beste service, niet alleen aan onze gasten maar vooral aan al onze medewerkers. Wij trainen, ondersteunen en coachen onze medewerkers op elk niveau om een winnend team te creëren en successen te vieren.

Op donderdag 4 oktober 2018 reikte de Hospitality Sales and Marketing Association International (HSMAI) in samenwerking met het Duitse Customer Alliance de Guest Experience Award uit in de categorie Beste Restaurant van Nederland aan: Senses restaurant.

Activiteit

Ontdek het unieke Senses Restaurant tijdens Nationale Techniekdag en ontmoet het team.

Kom kijken achter de schermen, hoe onze leermeesters en collega’s van Senses restaurant de wijnarrangementen samenstellen met de chef!

Terwijl chef Lars Bertelsen een splinternieuw gerecht bereidt in de keuken, gaan wij meekijken en samen wijnen doorproeven, zoekende naar de ultieme smaaksensatie!

Op de Nationale Techniekdag kan je bij ons meedoen en zien hoe wij onze studenten begeleiden en hoe onze leermeesters te werk gaan. Ga in gesprek met de collega’s en vraag waarom zij ons een goede werkgever vinden. Binnen Senses maken we trainingen bespreekbaar en gaan we regelmatig met het team naar leveranciers om te kijken waar onze producten vandaan komen. Ben jij benieuwd hoe het is om als horeca expert of student bij Senses je passie te kunnen uitvoeren, kom dan langs tussen 15.00 en 17.00 uur op de Vijzelstraat 45 in Amsterdam.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het Senses Restaurant en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening en Chef de Rang

Bekijk hier alvast onze vacatures