Menu

Vier ’t leven!

Over ‘t Noorden: Al meer dan 150 jaar Gemoedelijk & Gastvrij!

1) Feestzalen | Vijf zalen met elk een eigen sfeer. Voor feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres van 10 tot 750 personen.

2) Catering | Een jubileumfeest van jouw zaak op locatie? Een verjaardagsfeest of barbecue bij je thuis? Het kan allemaal met ’t Noorden Catering!

3) Pannenkoekenhuys – Geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken of eigen filet schnitzels in de treinbanken of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

‘t Noorden: Al meer dan 150 jaar gemoedelijk, gastvrij én verrassend! Voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers, voor de samenleving. Bij of met ’t Noorden is er altijd reden voor feest! Iedere gast maar ook ons team van medewerkers wordt op een gemoedelijke en gastvrije manier behandeld. Zo kunnen we met elkaar geluk overbrengen op andere mensen. Daarmee verzorgen we elke keer weer unieke belevenissen!

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemeudelijk en Gastvriej – Ontdek ’t Noorden zelf!’t Noorden – Vier ‘t leven!

Wist je dat?

Waar we in geloven: Kernwaarden van ‘t Noorden

1. Gast op #1

2. Lokaal betrokken

3. Persoonlijk contact als familie bedrijf

4. Betrouwbaarheid

5. Innovatief

6. Gelukkig team

We zijn trots op onze medewerkers, want we doen het samen. We zien onszelf als een echt team. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige medewerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen.

Activiteit

Rondleiding 16:00 uur – maximaal 15 personen.

Benieuwd hoe het reilt en zeilt binnen een allround Achterhoeks horeca bedrijf? Of gewoon eens benieuwd hoe het er van binnen uit ziet? Kennismaken met de horeca kan je heel goed bij ’t Noorden! Op deze locatie (en veel catering locaties) wordt ’t leven gevierd via ongekende mogelijkheden. Kom je ook naar de rondleiding?

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar ‘t Noorden en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bedieningsmedewerker horeca

Keukenmedewerker horeca

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Nita Koster: info@het-noorden.com of 0543-472551