Menu

The Dylan Amsterdam is een zelfstandig hotel waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, ontwikkeling en waar initiatief wordt gewaardeerd? Het hotel heeft een dynamische en energieke werkomgeving waar collega’s van alle afdelingen elkaar helpen waar en wanneer het maar nodig is

Verborgen achter een historische façade, ooit de eerste Schouwburg van Amsterdam, bevindt zich The Dylan Amsterdam. Haar ligging in het hart van de 9-straatjes, aan de prestigieuze Keizersgracht, maakt The Dylan Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor gasten om Amsterdam’s rijke verleden en heden te ontdekken.

The Dylan Hotel Amsterdam is een stijlvol boetiek hotel in het centrum van Amsterdam en beschikt over 40 uniek ingerichte kamers. Elke kamer heeft daardoor een geheel eigen karakter. Dit 5-sterren hotel in Amsterdam is gevestigd in een 17e eeuws grachtenpand aan de prestigieuze Keizersgracht. Luxe, klassiek en modern design komen samen in de stijlvolle inrichting en ambiance van het hotel. De hoogstaande persoonlijke aandacht en service maken een verblijf bij The Dylan een memorabele belevenis.

Activiteit

A day at The Dylan Amsterdam

Wil jij Amsterdams best bewaarde geheim ontdekken? Schrijf je dan in voor een kijkje achter de schermen bij The Dylan Amsterdam.

Oprechte en persoonlijke service, dat is waar het in The Dylan om draait. Loop mee met één van de Duty Managers en ontdek hoe wij ons onderscheiden in service. Neem een kijkje bij Housekeeping en ontdek de vier verschillende kamerstijlen met alle denkbare comfort en mogelijkheden voor de veeleisende reiziger. Leer het Food & Beverage team kennen en ervaar hoe wij op culinair vlak de bijzondere ervaring voor onze gasten compleet maken.

Sluit de dag af door The Dylan daadwerkelijk als gast te ervaren. Aan het einde van de dag bieden we een Signature Cocktail aan in Bar Brasserie OCCO, uiteraard met de keuze uit zowel met als zonder alcohol.

Tijden: van 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur

Laat tijdens het inschrijven weten aan welk tijdstip je voorkeur geeft.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen zijn beperkt!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar The Dylan Amsterdam en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Head Bartender

Assistent Sommelier Restaurant Vinkeles

(Senior) Chef de Parti Bar Brasserie OCCO

Bekijk hier meer van onze vacatures