Menu

Benieuwd hoe ons hotel eruitziet?  Kom binnen, de deur staat open, de koffie is klaar, we rekenen op jouw komst!

Altijd al eens binnen willen kijken bij Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar? Deze dag laten we ons hotel graag zien aan iedereen die geïnteresseerd is in het Horecavak. Ons hotel ligt direct aan de N44 in een mooie landelijke omgeving tussen Wassenaar. Den Haag en Scheveningen. Omringd door bossen, verleid door het nabijgelegen strand en tegelijkertijd op slechts 10 minuten afstand van Den Haag is zalen en recreatiehotel Den Haag-Wassenaar het ideale rustpunt tussen 2 werelden. Ons goed bezochte hotel heeft 92 kamers en 12 zalen en daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s voor in de bediening en de keuken! Doe mee aan de rondleiding en wie weet heb je jouw nieuwe werkplek gevonden!

Activiteit

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen in een hotel aan toegaat?

Kom dan op 21 mei tussen 10:00-12:00 of tussen 15:00 -18:00 naar ons hotel en beleef het zelf!

Je krijgt een rondleiding door het hotel van een van onze collega’s. Afhankelijk van je interesse en het aantal deelnemers krijg je de mogelijkheid om in de bediening of in de keuken mee te lopen. Afsluitend is er uiteraard een drankje en een hapje!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening

Zelfstandig werken kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Mitchell van Herpe (F&B Manager): m.vanherpe@hoteldenhaagwassenaar.nl of 070-511 93 44

Annemiek Leistra (Chef Bediening): 070-511 93 44