Menu

Een uniek kijkje in de keuken! Op 21 mei openen wij voor jou onze deuren om te laten zien hoe het is om in een hotel te werken.

Van der Valk Hotel Middelburg is een groot hotel met 117 kamers en waar er in de toekomst nog 41 bij komen. Daarnaast hebben we een groot restaurant met terras, hotelbar en verschillende zalen voor vergaderingen, maar ze worden ook gebruikt voor feestjes. Zo ook voor ons eigen jaarlijkse personeelsfeest!

Wist je dat?

Van der Valk Hotel Middelburg is een zogenaamd Valk Exclusief hotel met 4-sterren + niveau. Als bedrijf zijn wij ambitieus! Ons keukenteam heeft de ambitie om een notering te krijgen in de Lekker Top 100; dé restaurantgids van Nederland! Maar denk bijvoorbeeld ook aan onze aanstaande uitbreiding. Als deze is gerealiseerd, is het hotel uitgebreid tot 158 hotelkamers, een complete fitnessruimte en wellness met verschillende sauna’s en zwembad, tennisbanen, maar ook een binnentuin met brasserie.

Als directie, managers, medewerkers én collega’s gaan we informeel en persoonlijk met elkaar om. Dit is ook zoals wij onze gasten verwelkomen, op een persoonlijke en gastvrije manier. Maar alles natuurlijk wel op professionele wijze dat past bij de verwachting van de gast van ons als 4-sterren + hotel.

Wij bieden zowel parttime en fulltime banen aan. Ook BBL mogelijkheden met een officieel MBO-diploma . Van der Valk Hotel Middelburg is een jong dynamisch bedrijf met dito medewerkers, een moderne keuken en met goede arbeidsvoorwaarden.

Natuurlijk hebben wij vele secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsfeestjes en uitjes, korting op je sportschoolabonnement, korting op ziektekostenverzekering en diverse personeelskortingen.

Activiteit

Op 21 mei laten wij graag ons hotel zien! Om 16:00 en 19:00 uur wordt er een rondleiding verzorgd door het hele hotel.

Eén van onze collega’s laat graag het hotel zien, maar ook de verschillende afdelingen om te werken. Het wordt dus ook letterlijk een kijkje in de keuken, want uiteraard wordt deze niet over geslagen! Aan het eind praten wij graag nog even na met een hapje & drankje en kan je alles vragen over het werken in ons hotel.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Van der Valk Hotel Middelburg en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

BBL opleiding  zelfstandig werken kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

dhr R. Wevers (HR manager): 0118-442525