Menu

Werken tussen dé meesterwerken in hartje Amsterdam?

Vermaat, ook jouw nieuwe werkgever? Misschien ken je ons, misschien nog niet. Dat laatste kan komen doordat onze 350 horecalocaties negen van de tien keer onder het dak van een ander zitten. Zo ook het Rijksmuseum. En daar zoeken wij jou als horecatopper voor!

Wij kunnen wel zeggen dat het heel bijzonder is om daar te werken. Je bent altijd omringd met de mooiste werken van Nederlands grootmesters. En vind je het leuk in hartje Amsterdam te werken met diverse (internationale) gasten? Dan zit je hier goed. Je kunt werken in Het Café, 2 coffee corners, het Klein Café, een tuinhuis en allerhande banqueting en party service.

Wist je dat?

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. We ontwikkelen en runnen horecaconcepten voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Ook ontwikkelen we eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Met maar liefst 350 locaties door het hele land en 3.500 medewerkers behoren we tot de vijf grootste werkgevers in horecaland.

Activiteit

Leer de mooiste cappuccino’s maken, neem een kijkje bij De Nachtwacht en drink een kopje koffie met de horecamanager om te kijken of jij bij ons past.

Om 14.00 uur kun jij je melden bij Monique, onze horecamanager. Zij staat je op te wachten bij de fontein voor het Rijksmuseum. In ±1,5 uur willen wij jou de sfeer laten proeven van werken in het Rijksmuseum met:

  • Een Barista training waarbij je de basiskneepjes van het koffievak leert!
  • Een quick tour waarbij je natuurlijk een stop maakt bij de beroemde Nachtwacht.
  • Een kijkje in het Rijkscafé waar we met elkaar een kopje koffie drinken en je al je vragen kunt stellen. Wie weet loop jij deze dag gelijk weg met een leuke job!


Monique vertelt je eventueel ook meer over werken in het Stedelijk Museum, het Concertgebouw en het Van Gogh museum. En natuurlijk kun je al je vragen aan haar stellen en je interesse aangeven. Wie weet loop jij deze dag gelijk weg met een leuke job!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Vermaat – Het Rijksmuseum en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Horeca medewerker Rijksmuseum Het Café

Barista Rijksmuseum Het Café

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Monique van Happen: m.vanhappen@vermaatgroep.nl of 06-11616686