Menu

Hey horecatopper! Kom werken in het zelfbedieningsrestaurant, de banqueting of bij hippe borrels in het Spoorwegmuseum.

Vermaat, ook jouw nieuwe werkgever? Misschien ken je ons, misschien nog niet. Dat laatste kan komen doordat onze 350 horecalocaties negen van de tien keer onder het dak van een ander zitten. Zo ook het Spoorwegmuseum. En daar zoeken wij jou als horecatopper voor!

Wij kunnen wel zeggen dat het Spoorwegmuseum een hele leuke locatie is om te werken. Je werkt in Utrecht midden tussen historische treinen en spoorwegen tot wel 175 jaar oud. En vind je het leuk te werken met diverse gasten? Van enthousiaste families die er een dagje op uit gaat tot zakelijke diners en evenementen in de avonden? Dan zit je hier goed. Je kunt werken in het zelfbedieningsrestaurant, de banquetingzalen voor luxe diners en op hippe borrels.

Wist je dat?

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. We ontwikkelen en runnen horecaconcepten voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Ook ontwikkelen we eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Met maar liefst 350 locaties door het hele land en 3.500 medewerkers behoren we tot de vijf grootste werkgevers in horecaland.

Activiteit

Rondleiding door het Spoorwegmuseum, hapje/drankje en evt. speeddate voor een (bijbaan).

Van 10.00 tot 10.30 uur kun jij je melden bij hoofdingang Maliebaan. Vanaf daar word je naar de Restauratiezaal gebracht en krijg je koffie/thee en wat lekkers. In ±1,5 uur willen wij jou de sfeer laten proeven van werken in het Spoorwegmuseum met:

  • Een rondleiding door het museum en een kijkje achter de schermen bij de horeca (drie kwartier).
  • Een afsluitend hapje en drankje en eventueel een speeddate met ons om te kijken of wij een toffe (bij)baan voor jou hebben! (duurt tot ± 12.00 uur). Wie weet loop jij gelijk weg met een leuke job.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Vermaat – Spoorwegmuseum – Utrecht en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Horecamedewerker / Weekendkracht Spoorwegmuseum

Horeca medewerker Stedelijk Museum

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Sven Schmitz (Horecamanager Spoorwegmuseum): 030-2306273