Menu

Alles is mogelijk en the show is all yours! Kom Werken bij het mode hotel van Amsterdam!

Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10. Schiphol en Amsterdam RAI zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken, met de tram of fiets ben je binnen 15 minuten op het Leidseplein. In dit designhotel vind je service en comfort in een stylish jasje! Bezoek Mme Coco -met terras – of drink een cocktail in de SKYY Bar. Een bezoek aan WellCome Wellness, met 2 sauna’s, Turks stoombad (tegen betaling), binnenzwembad en fitnessruimte (kosteloos), maken je luxe verblijf compleet.

In dit designhotel vind je service en comfort in een stylish jasje! Alle kamers en openbare ruimtes hebben gratis wifi. Bezoek Mme Coco -met terras- of drink een cocktail in de SKYY Bar: dé trendy hotspot van Amsterdam, op de 10e verdieping. Een fantastisch uitzicht!

Een bezoek aan WellCome Wellness, met 2 sauna’s, Turks stoombad, binnenzwembad en fitnessruimte, maken het luxe verblijf compleet.

Fashion Hotel Amsterdam heeft 260 moderne, ruim ingerichte, design kamers, allen non-smoking. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning, espressomachine, waterkoker, kluis en flatscreen TV. alle badkamers zijn voorzien van een aparte douche en bad. Tevens is er een apart toilet in de kamer aanwezig.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij het Fashion Hotel. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren /  Groeien in je functie?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?
  • Vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen verschillende afdelingen?
  • Een tijdig salaris volgens de CAO normen en daarnaast vakantieuren en vakantiegeld opbouwen?
  • Gratis parkeren op je werk?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van het Hotel.

13:00/ 15.00 uur: Korte presentatie over het Fashion Hotel en “tour behind the scenes” Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Fashion Hotel en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening

Medewerker keuken

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Patrick Wolffenbuttel: patrick.wolffenbuttel@westcordhotels.nl of 020 8100800

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of 06 11 74 64 25