Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij WestCord Hotel Boschrijck op Terschelling 

Het hotel ademt een relaxte eilandsfeer en biedt vele mogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling ben je zo op het Noordzeestrand. Naast ApartHotel Boschrijck ligt een tropisch zwemparadijs en tennisbanen liggen vlakbij. Tijdens schoolvakanties is er een speciaal Kids & Teens programma: activiteiten voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

ApartHotel Boschrijck beschikt over 62 appartementen. Je hebt hiermee de vrijheid van een zelfstandig “huis”  in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. De 2-, 4- en 6-persoonsappartementen, allen voorzien van gratis wifi internet, hebben een volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser, espressomachine en magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras. Bed-, bad- en keukenlinnen zijn inbegrepen. De ruime appartementen zijn luxe ingericht, de slaapkamers zijn separaat en er is een ruime badkamer met een apart toilet.

Daarnaast verzorgt Island Events (onderdeel van WestCord Hotels) complete programma voor zakelijke groepen en families. Van de overtocht, het verblijf, het diner, strandactiviteiten, huifkartochten, fietsverhuur en alles wat mogelijk is op het eiland, kan geregeld worden door Island Events.

Naast WestCord Hotel Boschrijck, hebben wij nog een 2e locatie op het eiland. Te weten WestCord Hotel Schylge. Beide hotels werken goed samen, ook met hun medewerkers en uitwisseling.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij WestCord ApartHotel Boschrijck. Ook wonen op Terschelling is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren /Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Je werkdag afsluit met een kampvuur op het strand?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Terschelling reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van WestCord Hotel Boschrijck

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Terschelling. Je stapt op de boot in Harlingen en vaart via het UNESE Werelderfgoed naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

13:00 tot 16.00 uur  Rondleiding door het hotel langs alle faciliteiten en “tour behind the scenes” met een uitleg van de werkzaamheden per afdeling.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Hotel Boschrijck en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening

Housekeeping medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Anneke Feenstra (Hotel Manager): anneke.feenstra@westcordhotels.nl of 0562 443055

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of 06 11 74 64 25