Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij WestCord Hotel de Wadden op Vlieland.

Hotel de Wadden (3-sterren) op Vlieland ligt verscholen aan de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Dit gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes. De tuin van het hotel grenst aan de Waddenzee. Bossen, duinen en strand liggen op wandelafstand.

De 22 moderne en ruime hotelkamers van Hotel de Wadden zijn van alle gemakken voorzien die je van een 3-sterrenkamer mag verwachten. De meeste kamers hebben een balkon of terras. Allen zijn voorzien van gratis wifi en een espressomachine. Kies uit een Comfort Kamer, Superior Kamer óf een Superior Kamer met zeezicht!

Naast Hotel de Wadden biedt WestCord Hotels op Vlieland ook luxe appartementen en hotelkamers in het iets verderop gelegen Strandhotel Seeduyn.

Daarnaast verzorgt Island Events (onderdeel van WestCord Hotels) complete programma’s voor zakelijke groepen en families. Van de overtocht, het verblijf, het diner, strandactiviteiten, huifkartochten, fietsverhuur en alles wat mogelijk is op het eiland, kan geregeld worden door Island Events.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij Hotel de Wadden. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren / bijschaffen. Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Je werkdag afsluit met een kampvuur op het strand?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van WestCord Hotel de Wadden.

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Vlieland. Je stapt op de boot in Harlingen en vaart naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

13:00 uur: Korte presentatie over WestCord Hotels en de beide hotels en strandpaviljoen op Vlieland.

13:30 uur: Rondleiding door het hotel langs alle faciliteiten en “tour behind the scenes” met een uitleg van de werkzaamheden per afdeling.

14:30 uur: Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

16:00 uur: Einde programma.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Hotel de Wadden en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker keuken

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Riccardo Andriol (Hotel Manager): riccardo.andriol@westcordhotels.nl of 0562 452626 / 06 52387525

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of 06 11 74 64 25