Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij WestCord Hotel Noordsee op Ameland

Hotel Noordsee (4-sterren) op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand ligt het Noordzeestrand.

Hotel Noordsee beschikt over comfortabele hotelkamers, familiesuites en appartementen. In de directe omgeving van Hotel Noordsee op Ameland vind je een natuurmuseum en -park ‘de Vleijen’. Vanaf het hotel beginnen fiets- en wandelpaden, die het afwisselende landschap van Ameland ontsluiten. Het dorp Nes, vlakbij het hotel, is het grootste en gezelligste dorp van Ameland met aantrekkelijke winkeltjes en leuke cafés.

Elke avond kun je terecht in Mr Sandman | Bar & kitchen voor een culinair diner of een drankje aan de bar. Je kunt roomservice bestellen in je kamer. Kom tot rust in de sauna of het Turks stoombad of neem een duik in het overdekte zwembad. Kinderen kunnen ongestoord spelen in de veilige omgeving van het hotel.

Daarnaast verzorgt Island Events (by WestCord) complete programma’s voor zakelijke groepen en families. Van de overtocht, het verblijf, het diner, strandactiviteiten, huifkartochten, fietsverhuur en alles wat mogelijk is op het eiland, kan geregeld worden door Island Events.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij Hotel Noordsee. Ook wonen op Ameland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuw personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren / bijschaven. Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Je werkdag afsluit met een kampvuur op het strand?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Ameland reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk op zoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van WestCord Hotel Noordsee

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Ameland. Je stapt op de boot in Holwerd en vaart naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

13:00 uur: Korte presentatie over WestCord Hotels en WestCord Hotel Noordsee op Ameland

13:30 uur: Rondleiding door het hotel langs alle faciliteiten en “tour behind the scenes” met een uitleg van de werkzaamheden per afdeling.

14:30 uur: Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

16:00 uur: Einde programma

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Hotel Noordsee en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Sous chef keuken

Front Office medewerk(st)er

Housekeeping medewerk(st)er

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Luc Sietsma (Hotel Manager): Luc.sietsma@westcordhotels.nl of 0519 546654