Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij WestCord Hotel Schylge op Terschelling

WestCord Hotel Schylge is uniek gesitueerd (4-sterren) aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Het hotel heeft het mooiste uitzicht van het eiland, over de haven, Waddenzee en de Brandaris.

Het hotel beschikt over 88 hotelkamers en 10 familiesuites. Tevens beschikt het hotel over onder meer  meerdere vergaderzalen, schoonheidssalon, wellness faciliteiten, bowlingbaan, parkeergarage, Restaurant Op West.

Hotel Schylge ligt middenin het Wadden Werelderfgoed. Door deze bijzondere locatie ontstond het idee voor een unieke samenwerking met Staatsbosbeheer, Vogelbescherming, Vlinderstichting, Waddenvereniging, Waddenzee Werelderfgoed. Alle hoteldeuren zijn bedrukt met afbeeldingen van de diverse dieren en planten die er voorkomen, met elke verdieping een eigen thema.

Daarnaast verzorgd Island Events (onderdeel van WestCord Hotels) complete programma voor zakelijke groepen en families. Van de overtocht, het verblijf, de diner, strandactiviteiten, huifkartochten, fietsverhuur en alles wat mogelijk is op het eiland, kan geregeld worden door Island Events.

Naast WestCord Hotel Schylge, hebben wij nog een 2e locatie op het eiland. Te weten WestCord Aparthotel Boschrijck. Deze bevat 66 appartementen, voorzien van alle gemakken voor een heerlijk verblijf. Beide hotels werken goed samen, ook met hun medewerkers en uitwisseling.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij WestCord Hotel Schylge. Ook wonen op Terschelling is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren / bijschaffen. Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Je werkdag afsluit met een kampvuur op het strand?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Terschelling reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die groetend en fluitend de andere collega ‘s loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van WestCord Hotel Schylge

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Terschelling. Je stapt op de boot in Harlingen en vaart via het UNESE Werelderfgoed naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

12:00 uur: Ontvangt met lunch in “Op West”

13:00 uur: Korte presentatie over WestCord Hotels en de beide hotels op Terschelling

13:30 uur: Rondleiding door het hotel langs alle faciliteiten en “tour behind the scenes” met een uitleg van de werkzaamheden per afdeling.

14:30 uur: Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

16:00 uur: Einde programma

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Westcord Hotel Schylge en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening

Schoonheidssalon medewerkster

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Wim van der Meer (Hotel Manager): wim.vandermeer@westcordhotels.nl of 0562 44 22 11

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of 06 11 74 64 25