Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij WestCord Strandhotel Seeduyn.

Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is! Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand. Strandhotel Seeduyn heeft 151 hotelkamers met uitzicht op de duinen of de Noordzee, mét balkon of terras. Daarnaast zijn er ook 34 ruime appartementen, geschikt voor het hele gezin.

https://www.youtube.com/watch?v=eEsViNNqZb4

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij WestCord Strandhotel Seeduyn. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren /  Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van WestCord Strandhotel Seeduyn.

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Vlieland. Je stapt op de boot in Harlingen en vaart naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

13:00/ 16.00 uur: Korte presentatie over WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland en “tour behind the scenes” Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Strandhotel Seeduyn en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker keuken

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Niek Strous: niek.strous@westcordhotels.nl of 0562 451577