Menu

Wil jij werken tijdens evenementen, grootschalige bijeenkomsten en congressen? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum! Het hotel beschikt over 143 luxe designkamers, waaronder 11 ruime appartementen.  Ook biedt het hotel ruime fitnessfaciliteiten. Op de 11e etage kun je dineren op hoog niveau in fine dining restaurant élevé. Of geniet van de klassieke brasserie keuken en le bráss. Op deze etage is ook onze Skybar te vinden met verschillende wijnen, cocktails en gin tonics!

WestCord WTC Hotel is de grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland. Voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten en evenementen biedt WTC Hotel Leeuwarden 15 moderne vergaderzalen. Zaal New York heeft zelfs een capaciteit van 650 personen plenair! Daarnaast is de sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen.

https://www.youtube.com/watch?v=uJym1G0fYMw

Wist je dat?

  • 4 sterren superior hotel
  • 11 ruime appartementen
  • Restaurant élevé met panoramisch uitzicht
  • Skybar
  • Grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland, tot max. 2000 personen
  • One Stop Shop
  • Gratis wifi en gratis parkeren
  • Samenwerking met Blooming Bakery   

Activiteit

Een rondleiding door het gehele WestCord WTC Hotel

WestCord WTC Hotel Leeuwarden bestaat dit jaar (augustus), 10 jaar! In die 10 jaar is er veel gebeurd, zoals de opening van restaurant élevé in 2013, destijds nog bekroond met 1 Michelinster. De overname en renovatie van de congres- en evenementenlocatie bestaande uit 15 vergaderzalen en prachtige ontvangstruimte. De opening van café zero, het nieuwe restaurant op de begane grond. En meer…    

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie WestCord WTC Hotel Leeuwarden en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker evenementenpoule (inzetbaar tijdens congressen, bijeenkomsten en grote partijen)

Sales & Marketing Support Medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of +31 (0) 6 11 74 64 25